projecten & foto's

PROJECTEN & FOTO'S

ANNELORE KODDE

HET LAND - 2011/2012

Richard en zijn vrouw Corine trekken zich terug op het platteland om een oplossing te vinden voor hun huwelijksproblemen. Het pakt anders uit.

Lees verder...

 

artikel in PZC en BN De Stem, door Ali Pankow, 31/10/2011

artikel in BN De Stem (editie Zeeuws-Vlaanderen),

door Wim Nijssen, 27/10/2011

 

IN DUISTERNIS - 2010

In Duisternis is het verhaal van twee eigenzinnige levens die schuilgaan achter het woord 'vluchteling'. Over een vader en zijn dochter op de vlucht.

Lees verder...

 

BOVEN IS HET STIL - 2009

Boven is het stil is een aangrijpend, oer-Hollands drama over een 55-jarige boer die zijn oude, bedlegerige vader naar boven verhuist en voorzichtig maar vastberaden probeert zijn eigen leven een andere wending te geven.

Lees verder...

 

KLEINE TEUN - 2008

Tot daar beperkt zich de wereld. Keuterboer Brand blijft thuis, hij is analfabeet. Keet besluit een privé-lerares aan huis te laten komen, Lena. Brands stugge onwil tegen de lessen gaat gepaard met groeiende interesse voor Lena zelf.

Lees verder...

 

INTERIORS - 2007

De zestigjarige Eve, binnenhuisarchitect van beroep, geeft haar hele leven met ijzeren precisie vorm. Alles in haar omgeving moet perfect kloppen. Ieder detail dient naar haar smaak en opvattingen gestyled en gedesigned te zijn. Zo probeert ze greep te houden op haar leven, haar man en haar drie dochters.

Lees verder...

 

VET VARKEN - 2007

Tom en Helena lopen elkaar in een restaurant letterlijk tegen het lijf. Zo moeilijk is dat niet, want Helena neemt op z'n zachtst gezegd nogal wat ruimte in: ze is ronduit dik. Ze worden verliefd en genieten van elkaar. Maar alleen als niemand het ziet want Tom geneert zich voor Helena’ s lichaam.

Lees verder...

 

LUNCH - 2005

Een prachtige theaternovelle vol passie, pijn en poëzie.

Lees verder...

 

EERSTE BLOEI - 2005

Een ode aan de eerste smachtende, oneindig lijkende liefde. Eerste Bloei is een monoloog gebaseerd op dampende liefdesbrieven die acteur Frederik Brom ooit kreeg.

Lees verder...

___

© 2010-2016 Annelore Kodde | webdesign henny4pr

© fotografie Paul Hoes